001 handboek van liefde,
Hier is een praktische en verstandige lijst vol ideeën om de seksuele gezondheid van mannen te verbeteren. Je kent misschien al veel van de tips in deze richtlijnen, of je hebt er misschien een paar uitgeoefend, maar hopelijk leer je enkele nieuwe trucs om je te helpen je geest te openen en het beste uit je seksleven te halen. We hopen dat u veel plezier beleeft aan het lezen van deze richtlijnen en dat uw partner ervan geniet.

002 Haast je niet
Doe rustig aan en ontspan, seks is geen race. Als je haast, kun je gestrest raken en alles verpesten. Als je echter van streek bent omdat je last hebt van voortijdige ejaculatie, moet je een aantal seksuele posities proberen die je helpen het uit te stellen.

003 Wees creatief
Bij seks gaat het erom plezier te hebben en provocerend te zijn; probeer altijd dezelfde seksuele routine te vermijden, omdat dit verveling in de slaapkamer zal garanderen. Zoek naar manieren om je libido in vuur en vlam te zetten: stel je nieuwe standpunten voor en deel je ideeën met je partner.

004 Fantasieën
Je partner hoeft niet zoals wat je wilt. Als u twijfelt, vraag dan uw partner en stel hem / haar op delicaat in.

005 Wees niet verlegen
Vergeet complexen en remmingen, je moet jezelf zijn om echt van liefde en seks te genieten.

006 Is er iets nieuws?
Denk niet dat je alles al weet over seks; je moet ruimdenkend zijn voor nieuwe ervaringen. Weiger alles niet, je moet eerst proberen om te weten of je het leuk vindt of niet.

007 Wie heeft de leiding?
Probeer de rollen om te keren van dominant naar onderdanig, verander de spelregels en je krijgt een betere medeplichtigheid met je partner.

008 Vergeet ex-partners
Noem nooit je eerdere ervaringen, omdat dit het gevoel van je partner kan schaden en zijn of haar zelfrespect kan verminderen. Laat dingen uit het verleden zijn zoals ze zijn: dingen uit het verleden.

009 Wees bescheiden
Je bent waarschijnlijk geen seksgod dus denk niet aan seks als een test en wees niet te veeleisend voor jezelf. Seks is een natuurlijke daad, geen competitie voor het Guinness-boek.

010 Sexy ondergoed
Als je het idee van je partner leuk vindt met sexy lingerie of ondergoed, houd er dan rekening mee dat hij of zij waarschijnlijk ook zou willen dat je aandacht besteedt aan je ondergoed. Hier is de tip: vergeet die afdrukken van Bugs Bunny of Simpson.

011 Verlichtingsomgeving
Creëer een aangename lichtomgeving met kaarsen of diffuus licht om je in de stemming te brengen. Houd er rekening mee dat de omgeving een belangrijke factor is.

012 Zonsopgang op Tequila
Een Mexicaanse cocktail met Tequila. De afrodisiacumkenmerken komen van het gebruik van kersen, een vrucht waarvan bekend is dat het de passie vergroot. ingrediënten:
1 shot van tequila
1 shot sinaasappelsap
1/2 shot van Triple sec
1 scheutje grenadine
of kersen extract
Ijsblokjes
Bereiding: Giet de ingrediënten in een longdrinkglas. Garneer met een wig van sinaasappel en een kers.

013 Gedraag je niet als een pascha
Ga niet op het bed liggen en wacht tot je partner het werk doet. Je moet actief zijn in het spel van seks en liefde. Vergeet niet dat er twee nodig zijn voor de tango!

014 Het ritme wijzigen
Probeer trage en snelle bewegingen te combineren, verander het ritme en de druk van de penetratie.

015 Coördinatie
Volg de bewegingen van je partner; laat je leiden door hem / zijn ademhaling of hijgend. Op deze manier wordt het gemakkelijker om het orgasme samen te bereiken.

016 Gladde penetratie
Probeer niet je partner te penetreren als hij of zij niet genoeg gesmeerd is, omdat dit pijnlijk kan zijn en het spel kort kan houden.

017 Energizing foods
Bepaalde soorten voedsel hebben het vermogen om het lichaam te activeren en de zintuigen te prikkelen, zoals kaneel, stuifmeel, gember, ginseng, noten, honing of koninklijke gelei … enz. Gezond voedsel is van vitaal belang voor een goede fysieke toestand.

018 Verleidelijke geur
Wen eraan om parfum te dragen voordat je de liefde bedrijven: het laat je partner je geur herinneren.

019 Andere plaatsen dan bed
Er zijn veel plaatsen buiten je bed die heel spannend en grappig kunnen zijn voor de liefde, zoals een stoel, een badkuip, een tafel, een zwembad … enz.

020 Stimulatie van de clitoris
Vrouwen hebben de neiging om een ​​orgasme efficiënter te bereiken door stimulatie van de clitoris – oraal of handmatig – dan door penetratie.

(Wordt vervolgd)

andropenis gold premium set
androextender

Pris från 999‎ kr. Gratis frakt

Pin It on Pinterest